Vertrek Astrid Hoogstede bij NH Hotel Barbizon Palace

We hebben tijdens de Hartjesdagen Astrid in het zonnetje gezet voor haar bijdrage aan diverse initiatieven en evenementen in en om de Zeedijk. Dit is haar reactie:

Beste Buren ( ondernemers ),

Met een enorme smile op een gezicht en in mijn handen  de grote beker om aan het beste Hartje of Queen uit te reiken, stond ik op het podium voor cafe Het Mandje. De jury werd  aan de deelnemers en het publiek voorgesteld en als laatste werd ik genoemd en moest even naast de voorzitster Diana komen staan. Niets vermoedend hoorde ik ineens allemaal lovende woorden over mij door de microfoon schallen en ik was stom verbaasd. Ik dacht even ”wat gebeurt”er. Iets wat ik echt niet had kunnen bedenken. Ik werd in het zonnetje gezet met een schitterend boeket en een kado en bedankt voor de 5 jaren, de periode dat ik bij NH Barbizon Palace als Directeur heb gewerkt, hulp, inzet, gezelligheid, klaarstaan voor de buurt etc etc.

Ik wil jullie graag laten weten dat ik met heel veel plezier een nieuwe uitdaging aan ga bij NH Doelen Hotel, maar dat ik met pijn in mijn hart afscheid ga nemen van al mijn collega’s in het hotel maar vooral ook van jullie op de Zeedijk. Wat heb ik genoten van de Buurt, de Historie, de Amsterdammers, de Kroegbazen, de Chinezen, de ondernemers, de Bizz, de Hartjesdagen, het Zeedijkkoor, de (te)gekke mensen, de lieve mensen, de drankjes op straat, de Politie, de Junks, de leuke Evenementen, Het RedlightJazz, de roddels en achterklap, de buurtvergaderingen, de oplossingsgezindheid van velen, de energie van de dijk, kortom jullie blijven allemaal in mijn geheugen en dragen bij aan de herinnering van een prachtige tijd op het mooiste buurtje van Amsterdam.

Voorlopig heb ik nog kantoor in Het Barbizon omdat de slopers bezig zijn in Doelen, dus ik zal jullie nog her en der wel tegenkomen.

Nogmaals heel hartelijk dank voor alles wat jullie voor mij en NH Barbizon Palace hebben gedaan.

Lieve Groeten en tot ziens,
Astrid Hoogstede

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.