Superfood

LITE|DARK
www.litedark.nl
Lite|Dark op Facebook
Lite|Dark op Twitter
Lite|Dark op Instagram

7 redenen waarom Lite|Dark op je route moet zitten

Zeedijk 59A
Juice/Chocolate bar LITE/DARK heeft een tweede vestiging in Amsterdam! Naast de populaire hotspot in de Utrechtsestraat, kun je ook terecht op de Zeedijk 59A voor een energy boost. Naast de bekende anti-hangover en after-workout energy shakes, tarwegras shots en protein balls, heeft LITE/DARK een nieuw zomermenu.

LITE/DARK is meer dan een winkel, het is een health concept gebaseerd op alle mogelijke combinaties van fruit, groenten en gezonde pure chocolade. Bij LITE/DARK gaat het om de balans tussen je gezond en energiek voelen en een snel en uitdagend leven, het contrast tussen licht en gezond fruit en donkere pure chocolade: LITE en DARK. De producten zijn ware energy boosters op basis van verse biologische ingrediënten.
De nieuwe locatie heeft hetzelfde industriële karakter als de bar in de Utrechtsestraat, o.a. in samenwerking met graffiti artist BatArtworks. Naast verse producten wordt hier een wisselende collectie design, fashion en art van startende ontwerpers te verkrijgen zijn. Verder staat duurzaamheid ook hier hoog in het vaandel, met biologisch afbreekbare verpakkingen, groene energie en duurzame leveranciers.
Je kunt zelf een energy breakfast kan samenstellen, een lichte lunch halen en na een workout uit één van de zelfgemaakte protein quiches of cereal bars kiezen. Naast de energy shakes wordt ook eigen gebrande LITE/DARK koffie en zelfgemaakte energy sorbetijs worden verkocht. Kom in de tweede LITE/DARK bar en laat je verleiden door het leuke en deskundige personeel.